FANDOM


De mangfoldige tilfellene av utfordringer og problemer for biblioteka har vi delt inn i følgende kategorier. Lenkene (grønne) går til underkapitler med konkrete eksempler, med tiltak, utfall om kommentarer. Brukere av bibliotekSATS oppfordres til å bygge ut denne "basen" med eksempler. Røde lenker går til kjente eksempler som det ennå ikke har fått særskilt omtale, men ved å klikke på lenka får man opp et "blankt ark", klart for utfylling. Det første eksempelet er en anonym modell som bør følges så langt det er mulig.

Sjølsagt vil det ofte være kombinasjoner av utfordringer, men "basen" vil forhåpentligvis ikke bli større enn at det blir mulig å finne fram.

Valget av kategorier kan sjølsagt også diskuteres, men forslag til slike strukturelle endringer bør fortrinnsvis foreslås overfor redaktøren i en e-post (mailto-lenke), før man skrider til verket.

Gå til startsida

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki